Apple Watch'dan Kötü Haberler Var - Pil Ömrü

Apple Watch bekleyenler için kötü bir haber var. İşte pil ömrü hakkında bazı bilgiler.
Çoğu apple ürünlerinde olduğu gibi Apple yine tavrını koruyarak kısa süreli bir pil ömrü sunuyor.

Bir çoğumuz apple ürünlerini kullanmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyoruz, kimi kısım da apple kullananları anlayamadığını söylüyor. Bu tartışmaya şuan burada girmeden Apple Watch hakkında konuşalım.





İnternet'te bir çok apple kullanıcı sorunlarını araştırdığımızda genelde pil ömrünün kısa olmasından dolayı bir sorun yaşanıyor. İnsanlar açıkçası artık günlük şarj yapmayı çoktan kabullenmiş durumda. Öyle ki artık insanlar şarjının akşama kadar yettiği telefonlara "çok iyi" diyecek seviyeye geldiler.

Apple Watch ile buna bir dur denilmesini bekleyen kullanıcıları kötü bir haber bekliyor. İnsanlar saat olduğu düşüncesiyle en azından birkaç gün kollarında şarj etmeden kullanmak isteyecekler haklı olarak. Fakat veriler öyle ki, keşke her akşam şarj etsek diyecekler gibi görünüyor. Öyle ki yoğun kullanımlarda 2,5 saat pil ömrü olduğu tahmin ediliyor. Standart uygulamalarla kullanıldığında 3,5 saat, fitness uygulamasıyla kullanıldığında ise 4 - 4,5 saat gibi bir pil ömrü bekleniyor. Ancak bekleme veya uyku modlarında 3 gün civarında bir kullanım olacağı söyleniyor, bilmem buna sevinir misiniz fakat bekleme modu demek normal bir kol saati kullanımı demek. Bu yüzden pek amacına uygun olmayacağını düşünüyorum. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu haber hakkında.
Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı