Tim Cook'un 2015 Yılında Alacağı Prim

Hepimizin bildiği üzere şuan Apple'ın CEO görevini Tim Cook beyefendiciğimiz üstleniyor. Kendisinin maaşı kıt kanaat yeterken bu prim kendisini pek mutlu etmeyecek gibi, kendisine sadece 4 aylık maaşı kadar prim düşeceği tahmin ediliyor.
Fakirler... (Adam masraf olmasın diye bütün tek diş taktırmış, yaptırdığı dişlerle gülüyo)

Tim Cook amcamızın zar zor yetindiği maaşına gelecek olursak yaklaşık, elektrik su doğal gaz çıktıktan sonra 1,7 milyon dolar civarında. Sağdan soldan artırdıkları falanca hizmeti gibi fiyatlar da eklenince ki bunlar da 700 bin dolar civarında, 2 milyon dolardan fazla bir geliri olduğunu söyleyebiliriz.

Bu yıl ki iphone satışlarının iyi olması sebebiyle tahminen kendisine verilecek prim 6,7 milyon dolar olacağı söyleniyor. Kendisi memnun mudur bilinmez elbette fakat siz tahmin edin o kısmına. Şimdi züğürdün çenesi moduna geçip hayaller kuralım haydi. "Benim 2 milyon dolar maaşım olsaydı..." şeklinde yapacaklarınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz. Ben kendi adıma her ay 2 milyon dolar kazansam kendime güvenemem batardım kesin, nasılsa her ay gelecek diye büyük borçların altına yatıp sonra ortada kalmaktan çok korkuyorum, ek iş yapıp borcu kapatacağım bir miktar da değil milyon dolarlar başka nereden gelecek değil mi...

Bu arada apple ne kazandı ki Tim amcamıza böyle prim düştü diyecek olursanız, 2014 yılında Apple'ın 40 milyar dolara yakın kar ettiği söyleniyor, 2015 yılındaki gelişmeler ve sonundaki elde edeceği kar payını siz tahmin edebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler yorumlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz. Apple CEO başvuru formunu doldururken görüşmek üzere.




Siz maaşımız iphone 6 plus almaya yeter ki diye düşünürken adam 46,000 den fazla iphone fiyatında ücret alsın adalet mi, seni yenicem Tim Cook !!!
Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı