Yeni GSM servisi "Google"

Google artık GSM servislerine mi göz dikti?

İnternette bir geyik dolaşır çoğu zaman: "Google'ı insanların %67'si arama motoru olarak %33'ü ise interneti kontrol için kullanır" diye. Gerçekten de Google şuan internetle neredeyse eş değer olmuş bir dev...


Peki Google şimdi de mobil servis işine mi göz dikti. GSM şirketlerinin uykularını kaçıracak bu haber şuan ortalarda dolaşıyor. Daha önce de böyle bir dedikodu ortalarda dolanıyordu fakat pek devamı gelmedi ancak şuan bazı göz kırpmaları var denebilir, servisin adı bile belli: Nova.



T-Mobile, Sprint, AT&T ve Verizon gibi önde gelen şirketlerin altyapısı ile kurulacağı tahmin edilen bu servis Straight Talk benzeri bir yapıda olacağı söyleniyor.

Google bu işe girerse GSM şirketleri neler yapar, Türkiye'de ne zaman gündeme gelir, gelir mi, veya bu işe gerçekten girmeli mi kesin bir sonuç yok. Siz Google'ın bu işe girmesini ister miydiniz, yoksa kendi alanında gerçekten güçlü, farklı yerlere gitmemesini mi isterdiniz yorum olarak paylaşın. Eğer uygulamaya geçerse sizce faydalar ve zararları neler olur.
Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı