Galaxy S6 Batarya Devrimi

Belki sizler de arkadaşlarınız arasında hayal etmişsinizdir, kablosuz şarj mümkün mü?

Yıllardır konuşulan kablosuz şarj yani manyetik rezonans ile şarj artık gerçek hayata geliyor gibi görünüyor. Bu teknolojinin Galaxy S6 ile birlikte geleceği tahmin ediliyor.

Şu an Galaxy S6 ile ilgili bütün bilgiler sızsa da halen ufak tefek bilgiler gelmeye, sızmaya devam ediyor. Cihazın metalik bir gövdeye sahip olacağı konuşuluyor. Ek olarak 20 megapiksel bir arka kameraya sahip olacak ve 4 gb ram beklenen özellikler arasında. Mart ayında çıkması beklenen telefon eğer manyetik rezonanslı kablosuz şarj özelliğini kullanırsa, sanırım yılın en çok konuşulacak telefonları arasına girecek.

Siz bu özelliğe önem verir miydiniz, benim için pek önemi olmasa da bu gibi gelişmeler hayatı kolaylaştıran olaylardan elbette. Bir telefonu böyle bir özellik sebebiyle almak ister miydiniz, eğer uygulanırsa ne gibi faydaları ve zararları olur yorum olarak belirtebilirsiniz.



Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı