İnstagram'ın Hikayesi

Programın kurucuları Mike Krieger ve Kevin Systrom, fotoğrafçıları ve fotoğraf makinelerinin firmalarını kendilerine düşman ettiler. Öyle ki bir çok kişi artık kendi gözüne güzel gelen tarzda fotoğraf çekmek ve paylaşmak için bu programı kullanıyor. Fotoğrafları ne derece profesyonel şekilde değiştirebiliyorsunuz tartışılır elbette fakat ciddi bir kullanıcı sayısına sahip olduğu ortada. Bunu gören Mark Zuckerberg (Facebook kurucusu) durur mu, asla...



Mark Zuckerberg İnstagram'ı 500 milyon dolara satın aldı. Bu tabi ki Whatsapp'ı satın almasından önceydi. Daha sonra whatsapp'ı 19 milyar dolara satın almıştır ve bu habere İnstagram kurucularının ne denli üzüldüğünü siz tahmin edin. Belki biraz doğru taktikle 4-5 kat fazla kazanabilirlerdi. Whatsapp hakkındaki yazım için buraya tıklayabilirsiniz.

İkili kazandıkları parayla kendileri ve çalışanlarını lüks bir otelde bir ay kadar tatile götürdü. Kendileriyse yeni projeleri için doğru zamanı beklerken bir yandan da avrupa ülkelerinde hem geziyor hem iş görüşmelerini sürdürüyorlar, yeni projelerini bekliyor olacağız.






İnstagram sitesine gitmek için tıklayın veya sağ üstten instagram icon'una tıklayın.
Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı