Samsung Galaxy S6 Özellikleri

Acaba mı doğru mu ki denildiği kadar var mı derken giderek sonuçlara yaklaşmaya çalıştık, işte son gelişmeler aşağıdaki gibi oldu.

14 nanometrelik 64-bit sekiz çekirdekli Exynos işlemci
5.1" boyutunda ekranı var, yanağında beni ve Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED teknolojisi var
Fotoğrafçılık rehberimi okuyanlar bilir diyafram ayarları nedir fotoğrafçılıktaki yeri nedir diye. Okumayanlar da buraya tıklayarak öğrenebilir. F/1.8 diyaframa aralığına sahip görüntü sabitleyici özelliği olan 20 MP arka kamera
HDR, 5MP ön kamera, gelsin selfie fotoğrafları
128 GB'a kadar depolama alanı destekliyor, yakında telefonları harici HDD olarak kullanacağız.
2550 mAh piliyle çok telefon severleri çok beklentilerinden üzebilir. Malum ekran ve özellikler fazla.
Dahili kablosuz şarj özelliği teknolojisiyle ses getirecek bir telefon olacağa benziyor
Hızlı şarj teknolojisiyle gece şarja takarken sabah şarj olmadığını görünce depresyona girme ortadan kalktı, 10 dk şarj ediyorsun 4 saatlik kullanıma hazır.
Metal ve cam kasa
Gorilla Glass 4 artık olmazsa olmaz

Ram konusu hala bir muamma olsa da 8 GB gönlümüzden geçiyor, ama 8 çekirdekli bir telefonu da uçurur, 4 GB olacağını tahmin ediyorum bana güvenin siz :) Genel olarak güzel bir telefon talibi çok olur fiyatı da 2800 olursa şaşırmam. Sizin beklentilerinizi karşılıyor mu, alır mıydınız, neleri beğendiniz neleri beğenmediniz yorum olarak belirtin lütfen. Ayrıca facebook hesabınızdan takip etmeyi ve paylaşmayı da unutmayın.

Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı