İşte İlk Apple Watch Oyunu

Henüz kendisi satışa çıkmamışken oyun taslakları gündeme sızdı. Oyun amaçlı çok beklentimiz yok tabi ki ancak daha önceki yazımda paylaştığım pil konusunda büyük hayal kırıklığı yaşattığı kesin. Apple watch pil ömrü konusu için tıklayın. 

Oyun çok basit, ekrandaki 9 harften mantıklı bir kelime oluşturacaksınız. Daha önce bu tarz oyunları birçoğumuz görmüş veya oynamışızdır. Bu taslaktan sonra akla diğer oyunları tahmin etmek geliyor. Örneğin puzzle oyunu olabilir. Çok işlev gerektirmeyen diğer oyunlar da olabilir, kim bilir belki Flappy Bird. Tabi ekrana dokunurken aptal kuşumuzun nerede olduğunu görmek apple watch için biraz sorun olabilir.

Sizce ne gibi oyunlar gelebilir, oyun oynamayı tercih eder misiniz veya apple watch'dan şuana kadar ki haberlere göre memnun musunuz yorum olarak belirtebilirsiniz, okuduğunuz için teşekkürler.
Google Plus'da paylaş

Yazar: Semih Solak

Bu makale hakkındaki görüşlerini, isteklerini, sormak veya paylaşmak istediklerini bana aşağıdan "yorum olarak" belirtebilirsin... En kısa sürede dönüş yaparım.
    Blogger'la Yorum Yap
    Facebook'la yorum yap

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerini yorum olarak belirtebilirsin.

Eğer buradaysan;

Dikkat:Bu sitedeki bilgilerin hiçbirisi arkadaş arasında kullanılamaz. Kullanılması halinde toplumda dışlanma, arkadan konuşulma, sohbetlere davet edilmeme gibi etkileri görülebilir. Siz siz olun burada okuduklarınızı veya kendi bildiklerinizi buradan dışarıda paylaşmayın, aramızda konuşalım:) Buyrun sohbete ...

Bu haftanın meraklı sayısı